Over ons

Nieuw in verkoop: winkelruimte in Vianen


Deze aantrekkelijke winkelruimte/ kantoorruimte van 148m² is onlangs compleet gerenoveerd en bevindt zich in een zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Vianen.

lees meer

Realisatie laatste fase Poortkliniek in volle gang


Vanaf 1 januari zal ook Mentaal Beter intrek nemen in ons gebouw aan de Beneluxlaan 573 - 579. Wij realiseren op dit moment de verbouwing in opdracht van onze huurder.

lees meer

Energielabel A behaald voor meer dan 85 procent van onze kantoorpanden


Dit is goed nieuws voor de toekomstbestendigheid van onze portefeuille en vooral voor onze gebruikers. Zij profiteren van relatief lage energiekosten en een verhoogd comfort door een beter gebouwklimaat en prettigere verlichting.

lees meer

Verkoop en renovatie bedrijfspand Plettenburg


Het pand gelegen aan de Archimedesbaan 3 te Nieuwegein, met een vloeroppervlakte van 2.250m2, is verkocht aan Jansen Medicars. Als onderdeel van de verkoop zal het gebouw worden gerenoveerd conform een eerder door Van den Breemer Vastgoed opgesteld plan.

lees meer

Radioweg 1 te Almere vernieuwd


Na een complete vernieuwing is deze kantoorruimte per direct beschikbaar. Gelegen aan één van de hoofdontsluitingswegen van Almere, op zichtafstand van een afrit van de A6 en met een oppervlakte van 406 tot 820 m².

lees meer