Over ons

Verkoop en renovatie bedrijfspand Plettenburg


19 Januari 2017

 

Van den Breemer Vastgoed heeft het bedrijfspand dat gelegen is op bedrijventerrein Plettenburg verkocht aan Jansen Medicars. Het pand aan de Archimedesbaan 3 te Nieuwegein heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 2.250 m2, waarvan circa 1.400 m2 bedrijfsruimte en circa 850 m2 kantoorruimte. Als onderdeel van de verkoop zal het gebouw worden gerenoveerd conform een eerder door Van den Breemer Vastgoed opgesteld plan.

 

Het plan voor de renovatie is opgesteld in samenwerking met Vocus Architecten uit Bussum. Door het toepassen van hoogwaardige materialen en het creëren van meer open binnenruimten wordt het gebouw op een slimme manier naar de huidige kwaliteitsmaatstaven getransformeerd. Het toevoegen van energiebesparende voorzieningen zoals een nieuwe W-installatie en LED-verlichting dragen bij aan de beleving hiervan.

 

Jansen Medicars verhuist vanuit de huidige locatie in Maarssen naar deze nieuwe locatie. Jansen Medicars is marktleider op het gebied van verrijdbaar meubilair, draagsystemen en maatwerkoplossingen voor het plaatsen van medische apparatuur in behandel- en operatiekamers.

 

Terug naar nieuwsberichten