Over ons

Nieuws

Historie

Kernwaarden

In 1971 richtte J.P. van den Breemer “Bouwonderneming van den Breemer B.V.” op. Na de start in een bouwkeet in de boomgaard van zijn vader verhuisde het bedrijf, na een tussenstap in Amersfoort, in 1976 naar Almere. Destijds was Bouwonderneming van den Breemer het eerste bedrijf dat zich vestigde op het eerste industrieterrein van Almere (de Steiger). Wij zijn trots op het feit dat wij ook het langst bestaande bedrijf uit Almere zijn.
 
In Almere zijn we naast het bouwbedrijf ook gestart met projectontwikkeling. Sinds die tijd hebben we circa 1.600 woningen voor eigen rekening en risico ontwikkeld.
 
Voor J.P. van den Breemer hebben continuïteit en degelijkheid altijd hoog in het vaandel gestaan. Om die reden is besloten om als solide basis ook een vastgoedportefeuille op te bouwen. Sinds die tijd hebben we meer dan 40.000m2 aan kantoor-, bedrijfs en winkelvastgoed gebouwd, waarvan een deel nog steeds in eigendom is.
 
In 2004 is de uitvoerende tak van het bouwbedrijf verkocht voor meer focus op projectontwikkeling en beheer van (kantoor)vastgoed ten behoeve voor onze eigen portefeuille. In deze portefeuille investeren wij volop en zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe of te renoveren (kantoor)gebouwen.