Over ons

Energielabel A behaald voor meer dan 85 procent van onze kantoorpanden


4 mei 2017

 

De afgelopen jaren zijn, door de kredietcrisis, de investeringen in kantoor- en bedrijfsgebouwen sterk afgenomen. Als gevolg hiervan is het kwalitatieve aanbod teruggelopen.

 

Van den Breemer Vastgoed is volop in haar vastgoedportefeuille blijven investeren. Zo blijft ons aanbod kwalitatief hoogstaand, toekomstbestendig en modern.

 

Onderdeel van de investeringen is het doorvoeren van een pakket energiebesparende maatregelen, waaronder het installeren van nieuwe energiezuinige CV-ketels, verbeterde regelingen voor de W-installaties en het (veelvuldig) aanbrengen van een verscheidenheid aan LED-armaturen.

 

Ook op het resultaat daarvan mogen wij trots zijn! Inmiddels hebben meer dan 85% van onze kantoorgebouwen een energielabel A. Dit is goed nieuws voor onze gebruikers; zij profiteren van relatief lage energiekosten en een verhoogd comfort door een beter gebouwklimaat en prettigere verlichting.

 

Naast het goede nieuws voor onze gebruikers is er ook goed nieuws voor ons. Tegen de teneur van de markt in hebben wij de bezettingsgraad in de afgelopen jaren weten te verhogen. Een teken dat onze gebruikers het verschil ook daadwerkelijk ervaren.

Terug naar nieuwsberichten