De Bouw 117-127, Houten

  • verhuurd

Plaats De Bouw 117-127, Houten

Huurpijs Verhuurd

Servicekosten € 35,- per m2 per jaar exclusief BTW

Bestemming kantoor,

Totale oppervlakte 2000m2

Beschikbaar van 254m2 tot 2000m2

Parkeren Parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije openbare ruimte

Oplevering Per direct beschikbaar

Omschrijving

De Bouw betreft een representatieve kantoorruimte met een moderne uitstraling, gerealiseerd in 2001 en met een zeer nette staat van onderhoud. Het kantoor mag met recht een stationslocatie genoemd worden, op een zichtlocatie vanaf het spoor en op steenworp afstand van het station Houten Castellum.


Ligging

Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op het kantorenterrein Leebrug, ten zuiden van kantorengebied De Molenzoom en de woonwijk Castellum. In de directe omgeving vindt u ook het winkelcentrum Castellum. Op het kantorenterrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Dura Vermeer, VIAC Installatie Adviseurs, Arkey Systems en Solviteers.


Bereikbaarheid

Houten is dankzij de centrale ligging in het land, in de directe nabijheid van de snelwegen A2, A12 en A27 een zeer gewilde vestigingsplaats voor bedrijven. Vanaf de rijksweg A27 is het gebouw binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. Via de Staart en de Koppeling komt u op De Bouw. Parkeergelegenheid is voor de deur. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, door de aanwezigheid van het NS-station Castellum op loopafstand, uitstekend te noemen.


Opleveringsniveau

De kantoorruimte is voorzien van:

 

Naast het bovenstaande beschikt de 2e verdieping over circa 70 m² balkon-/buitenruimte aan de lange zijden van het gebouw.


Oppervlakte

De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het complex (o.b.v. NEN2580) bedraagt circa 2000 m².


Huurprijs

Op aanvraag.

 

Aan huurders die niet BTW plichtig zijn, wordt over de huurprijs geen BTW in rekening gebracht. In dat geval geldt een BTW-compensatie van 4%.


Oplevering

Per direct beschikbaar.